Boleh Ke Time Preggey Nak Travel Oversea

Bagi sy, kalau travel sebab keja it's ok tapi kalau travel jauh2 dan kita tau negara tu memg kos hospital dia sgt tinggi so Kita takut jd mcm dlm artikel tu la..Kita sendiri x jangka nk lahir bila dan x pasal2 nk kena fikir nk cari mana duit nk byr duit hospital.. so kalau boleh elakkn tu elak la... Biar gantung beg dulu nanti dh stabil br la best travel dgn baby plak...

Boleh Ke Time Preggey Nak Travel Oversea
1 Trả lời

tpi sllunya klu kerja pon nk travel pon kne ade surat doc yg bwah n dkt due dlm 3bln..