Pregnant tak dirancang

Bagi semangat boleh utk sy. Sy pregnant baru lagi accident kot taktahula camne boleh terlepas. Ada anak 2 dah sorg baru 2 tahun lebih dan setahun lebih. 2 anak ni mmg dirancang jarak dekat sbb sy fokus nk besarkan mereka sekaligus dan fokus kerjaya sendiri. Jadinya bila dapat yg ketiga ni bukan dalam rancangan sy rasa stress sangat dan sedih tp rasa bersalah sbb bkn salah baby. Kewangan kami pun tidak la begitu stabil menambahkan rungsing saya.

3 Các câu trả lời

berdamai dgn takdir sis.. x semua yg jd, jd mcm yg dirancg.. kdg ade 'surprise'.. sbb tuhan tw kmampuan sis (sis rse x mampu), tp tuhan tw sis boleh.. mest ade hikmahnye nant.. sye tw susah, tp sis trus pikir kedepan.. benda da jd, nak sedih2 pun x gne.. just fokus on anak2, diri sendri & bakal baby..

Allah dah janji setiap anak yang dilahirkan Allah yang berikan rezeki bukan parents… Kita dah rancang tapi Allah sebaik perancang Setiap yang berlaku ada hikmah… Pk positive Terima slow2 dengan hati terbuka…

kdg tu ada hikmah apa yg berlaku