Ibu czer satu tahun

Hi, mmy ad x yg pregnnt lagi jarak belum sampai 2 tahun...sblum ni sy bersalin czer, ank baru setahun pregnant lagi....rasa down bkn sbb apa,,sbb nurse kkia disini suka condem org,,,menyampah nk kene hadap dorg ,buku pun xbuat lagi

1 Trả lời

ada ibu. ramai je. kalau mmg ibu planning utk jarak dekat, then hadam jela apa yg nurse bising tu. fikir anak dgn ibu je k. pergi la buat buku pink tu jgn fikir diorg sgt.