keliru

bagi pndangan ibu2 semua klu buat detail scan ok x...atau just scan gander je.agak risau jgk andailah detail scan dpt thu bby problem nati akan bertambah kerisauan...20week. think positif kdg negetif pn ada..just pndangan..

1 Trả lời

Detail scan penting.. better buat.. incase dpt thu bby ada prob lg bagus sbb awal² dh tahu, mgkin boleh buat apa² sblm bby lahir.. drp bby dh lahir, tiba² something wrong sdgkan kita boleh detect awal, xke menyesal x sudah nanti?

5y trước

Sama²..