Detail scan

Hai mommies, just nk tanya..biase detail scan mommy2 buat mase brpe week ya?? Thanks respond☺️

19 Các câu trả lời

Klinik biasa suggest utk buat detail scan 18 weeks ke 24 weeks.. sy buat gender scan masa 20 weeks, detail scan 22 weeks ☺️

4y trước

Depends on klinik. Sy buat dekat uniklinik kuantan.. RM140, kalau kt KL RM290, try survey klinik mana murah dekat area rumah sis 😄 Boleh la bajet sikit..

doctor akan suggest utk buat details scan bila dah masuk minggu ke 28

4y trước

bukan ke better buat sebelum 28w. takut nnti xnmpk sgt bila baby da besar..ke sy silap😁

ms sy dlu 24week buat details scan #TAPSupermoms

saya buat masa 24weeks #23Nov20 #TAPSuperMoms

saya buat 24weeks 5days..tgk sekali jantina😊

4y trước

oo..thanks☺️

next week sy app detail scan. 22 week

4y trước

da boleh sis... sy details scan di avisena women & child hospital.

sy buat masa 21w.. skali tgk jantina

4y trước

oo..ok2 da boleh buat rase nye ni..heheh..thanks😊

sy buat mse 30 weeks 🥰

Sy buat masa 21 wks

Sy buat dlu 19w 4d