Sya 24 minggu tpi banyak keputihan...adakah tips untuk hilangkan keputihan,

7 Các câu trả lời

sy bce dlm google keputihan ni normal ble preg and kene elakkan mkn bnde manis lpstu kena sntiasa cuci . bnyk kan mnum air msk . sy 22w dh makin kurang sbb sllu cuci and tiap kali nk kncing jgn tahan sbb ble thn berketul2 keputihan keluar.

Kalau teruk sangat pergi klinik. Nanti dia bagi ubat. Atau saya dulu sebelum bagi ubat dia bersihkan cam masukkan alat apa tah dia sedut keputihan tu ikut bawah. Ubat tu pon masuk ikut bawah

kena sentiasa kering. dan cuba elakkan pakai pantyliner. minum air banyak. kalau masih berlarutan rujuk kat kk.

banyak kan minum air masak saya pon keputihan bnyak saya amalkan yogurt dan air masak alhamdulillah okey sikit

sentiasa lap/keringkan selepas mandi atau buang air kecil sis.. pastu kurangkan makan manis..

biasa lah tu Sy hari tu pom gtu gk misi Bgtau byk kan minum air masak

Doktor ada bgi thu cuci dgn air garam