Cara hilangkn sakit kepala

Bagaimana cara nk hilangkn sakit kepala semasa hamil.

5 Các câu trả lời

Saya guna Pure Essential Oil Peppermint... Brand Young Living. Saya pilih jenama nie sebab ianya organik dan bebas dari bahan kimia terlarang. Sejak guna sejak sebelum pregnant lagi. Sangat membantu waktu migrain attack atau sakit kepala. Bila mual2 pun, rasa sangat lega bila sapu mahupun hidu. Sebab peppermint ada cooling effects. So memang sangat membantu untuk melegakan. Alhamdullilah.

5y trước

Boleh whatsapp pautan berikut untuk info lanjut dear... https://pureessentialoil.wasap.my/

Panadol je tapi jgn ambil yg activ fast, panadol biasa je. Lepas tu terus tido rehat. Hanya boleh ambil sekali je. Jgn lupa sblm rehat mandi basah kepala lepas tu dah sejuk sikit terus rehat.

Saya letak minyak fresh care mommy. 😃

Berapa harga and kat mn blh dpt

Sy guna yg ni best sngt...

5y trước

Sy beli kt Shopee rm20