GDM

Bacaan Gula Tinggi... Sebelum start ubat.. 7,8.7,6.5,6.0 Doktor dh start ubat kencing manis 2 minggu lepas bacaan gula lps start ubat 6.5,6.0,6.7,6.0 tapi x blh tolerate dgn ubat tu asyik muntah dan cirit... Bila di bincang semula doktor kt klinik baby suruh jumpa pakar untuk start insulin... Tapi di private hospital pula doktor pakar gnea kata bacaan gula I x tinggi.. Itu dikira under control... So smlm I x pegi jumpa doktor pakar utk start insulin.. Pagi tadi nurse called me n marah kt I.. Akhirnya ambil keputusan utk stop buat follow up kt klinik baby tapi sambung kt private hospital sekali dgn delivery...

8 Các câu trả lời

Klu hospital gov bacaan awk tu dikira tinggi.. Ada baca x kt buku pink risiko gdm pada baby..