time scaning tidak dapat tengok muka baby

baby time scanning tidak dapat tengok muka dan baby selalu tutup muka dengan tangan dia, adakah itu normal?

13 Các câu trả lời

Normal sis..mcm ank sy lg la ms scan dia xnk tnjuk jntina dia..xnk tnjuk muka dia..aslkn doc kk dgn hsptl scan dia akn tnjuk blkng dia shj baring baiknye pose..pstu sujud..memcm la pose nye xbg kita tgk😂✌ms mggu ke 20 peknen lg la..nk buat details scan dkt private clinic sbb hsptl dgn kk xbuat details scan kne g private.. Smpai sesm trgelak dgn sonogrpher selama sejam duk dlm blik scan..husben pn join gelak😂😂... Sonographer plak jnis lawak2 dia scan bby xbg tnjuk jntina..bby gerak2 mcm main kejar2.. sonographer kata...jom..kita kejar dia..haaa bby...jgn lari..aunty nk scan ni...alaaa..bgla mak dan ayah bby tgk bby...tgk skit ja ok..dia duk memujuk smbil scan...setelah skian lm br dia tnjuk jntina dia..tu pn sonogrpher kata xknpem pmpn or lelaki..tp tgk bpe second sempat snap tu nmpk pmpn..dia tkut nti kuar lelaki katanye😂😂😂tu pn bpe second je dia bg peluang tgk..pstu dia gerak balik...pastu kata nk tnjuk muke..btl2 dia bg muke dia..hahaha..trkejut tgk dia tetb asalkn zoom bg muke tepat2....even just buat 2D bkn 3D n so on... But siesly..mmg rs kelaka..n rs mcm..rindu sgt2 that moment.. bile dh brsalin ni tgk muka bby bile tringat moment tu..duk gelak ngn husben..😂😂😂kata ngn husben..aish..ank ni byk akal ni abg..dh kluar pn ada je akal dia..tp tula..bile bgun pg dia make our days happy..sbb dia suke snyum.. 😘hrp ank mommies pn kluar nti ceria orgnye..aamiin..mg d pmudahkn segalanya..aamiin.. #sory pnjang sgt msj buat karang..haha..sbb xcited nk citer pengalaman.. 🙈🙈✌

5y trước

Most wlcme sis gina 😉✌

saya pulak masa pregnant dulu tak dpt tgk muka baby scan 4d/5d sebab air ketuban kurang. terus kena warded 3 hari. so baby sy mmg xde kenangan gmbar scan muka dlm perut. 😂

Normal sis.. Sy preggy no3 ni ank xnk tnjuk jntina n muke.. Mse doc dok godeh2, dia tendang scaner doc tu.. Huhuu. Mybe nk bg surprise kat mama n papa dia ni..

5y trước

Tq sis.. Kalau normal bagus la.. Risau juga..

Sama la. Saya dua kali kot. Masa buat detail scan dia tutup muka guna tangan. Masa scan 4d pun sama tutup muka guna tangan haha. Sbar jelah

Sy dh 3x scan.. Baby xnk tunjuk jantina.. 😂😂😂 next week appoinmt scan hrp baby tunjuk la.. Mami nk beli baju ni... Hihi

Normal. Anak saya dulu muka x nak tunjuk tapi dia punya tuttt tu x malu pula nak tunjuk 😂😂😂

Sama lar mcm i...nk scan je angkat tangan tutup muka...doc dah try 3 kali pun sama je..😅😅

Hehe.. Kena pujuk baby atau ckp awal2 dgn dia jgn tutup muka bila scan nanti. 😌✌️

Dia malu lah tu nak tunjuk muka comel dia tu hehehe 😁😁😁

sama la..sy aritu scan 12w..xnmpk muka..dia ttup ngn tngn nya..😅

5y trước

12w dah boleh nampak muka baby ye.