Scan tak nampak muka baby

Hi nak tanya, ada tak sesiapa yang tiap kali scan tak nampak muka baby? Bukan sebab baby tutup muka pakai tangan tapi baby pusing muka menghadap belakang. Saya dah dua tiga kali scan even time detail scan muka baby tak nampak sebab baby punya muk asyik menghadap belakang perut. Normal ke eh? Takut pula kepala nya asyik menghadap belakang gitu 😭

12 Các câu trả lời

hahaha baby saya pun memang jenis tk tunjuk muka juga . yang bawah suka tunjuk pula 😂 Muka malu betui . tutup dengan tangan . masa 30 weeks baru dia tunjuk . tu pun garang je muka 😂 dah beranak , okaylah dia memang garang macam mak dia 😂😂 jangan risau sis . selagi doktor tk ckp apa , in shaa Allah okay . baby nak surprise ibunya kot hihi

Hahaha. Sama dengan saya. Saya sampai skrg baby tak nak tunjuk muka dia. Dia pusing kebelakang. Setiap kali scan. Huhu 😅 saya anggap baby nk buat surprise dkt kami. 😊 inshaAllah baby semua dalam keadaan baik dan sihat. Amin. Take care mommy. ❤️

baby dlm perut sy plk kli scan petg2 mmg xtjuk muka..bby ddk kt blkg tp klu scan mlm dlm kul 9 cmtu beraksi die kt dlm...mlut mengunyah..pndg kamera plk tu..pastu tjuk ibu jari good..kaki silang mcm bos..byk kali cmni klu scan mlm..

sy 2x scan pun bby xmau pndg, last2 give up.. bila keluar, ehhh comel anak aku niiii ( simptom mak2 puji anak sndiri) hahaa... jgn risaulah mommy, everything is alright...❤️❤️❤️

sme la sy ..sy buat details scan pun baby mau pndg ..stu tgn dia letak kt bhgian mulut , lpstu muka dia brpling kearah lain . lps ni buat details lg .. hrp2 la bby bg tunjuk muka ..

huhu sy lain pulak..baby tunjuk muke je tp blur....sbb air tuban kt muka bby da kurg...nk bt 5d scan pun xleh😌tggu jlah beranak dpt tgk trus..

Sama 16 weeks 1 day baru je scan tadi. Pun baby terbalik taknak show muka ngn gender. Cuma belakang je nampak

saya scan pun dia pandang belakang adekah dia lelaki atau pun perempuan.. nak tahu saje..

bpe bln dh sis?nrmal tu sis..ade mse tu nti bby pusing2 tjuk mke..insyallah

saya..so mmg tak pernah dpt tgk muka baby time scan 😅