Baby demam 7+ bulan

Baby sye 7+bulan Dari semalam demam Turun naik knpa ye kalau tumbuh Gigi first time Ade demam ke??kalu pergi hospital pun doctor tk bg ubat kesian ank sye #firstbaby ##ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

Ehh doktor x bg ubat demam ke? Sis x minta ke? Sepatutnye doktor kena bg. Sbb nk turun kn demam tu. Kalau tinggi demam n keep on demam takut ganggu pula otak die sbb panas kn. Walaupun die demam sbb nk tumbuh gigi, kena bg juga. Sis bw pergi klinik swasta la.