Baby tidur sekejap2

Baby sy sebulan lebih. Siang mmg susah sgt nak tido sejak masuk sebulan. Malam dia tidur lama. Kalau siang tu paling lama setengah jam je. Tak pun baru letak berapa minit dah bangun. Sampaikan sy tak sempat nak buat apa2. Anak sy ni pulak tak suka dibedung. Bila bedung je mesti mengerang sampai merah muka. Sy dah taktau nak buat apa untuk dia tidur siang. Kesian sbb dia nguap2 tapi tak boleh tidur. Patut beli buai ke? Mohon pandangan ibu2 lain 🥲

3 Các câu trả lời

normal ,kalau boleh tidurkan kat bilik yang sunyi..bukalah zikir untuk bayi..pastikan baby lampin X basah...urut2 kakinya dengan lotion...