Boleh recommend jenis puting apa yg sesuai utk newborn baby umur sebulan..

Baby sy jenis kuat ngempeng smpai overfeed. Muntah² even da burp. Ngempeng smpai 1-2jam. X boleh buat kerja dibuatnya. Boleh tau ibu² pkai puting brand apa ye.. klu ade gmbar skali bagus jugak.. X sure puting mana yg sesuai utk newborn. Sbb bnyak jenis kan skrg. Ade yg berlubang, ade yg xde lubang. Ade yg jenis flat, ade yg mcm bentuk nipple, ada jgk utk pg, dan utk mlm. Bnyak sgt choice smpai x tau mana yg sesuai mana yg ok utk newborn.. sbb nak elakkan pembaziran(beli x pkai) Baby baru sebulan.

13 Các câu trả lời

Sy pkai pigeon..tp baby isap kejap2 je..boleh la bg dia bertenang jap..

kena try and error. sesuai dgn baby A, belum tentu sesuai dgn baby B

I guna chicco.