BOTOL SUSU NEWBORN

Nak tnya ada x ibu2 yg pnah beli botol susu utk newborn kat kedai jenama fiffy/anakku/pureen yg mudah nak dpt kat kedai, klu nak yg brand2 x mmpu😆😆bole share x ibu2 ambil jenis yg mcm mna, sy first mom x tau nak tgk mcm mna yg sesuai utk newborn #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #firstmom #bantusharing

1 Trả lời

Saya cadangkan Puan ke kedai baby. Dekat situ nanti puan boleh tanya promoter kat situ. Sebab setiap jenis botol & brand ada tempoh penggunaan yang berbeza. Ada yg hanya boleh pakai 3 Bulan, 6 Bulan, ..etc pastu dh kena buang. Harga juga berbeza2. G lah survey harga & pegang sendiri, Puan akan dpt rasa yg terbaik untuk anak. ☺️