Hai ,salam..

baby sy dah 8 buln tapi still tido macam x betul lagi . conth dia akan tido siang pagi smpai tgah hari bgn dan tido balik smpai ptg pkul 4ptg lepastu sambung tido tume magrib smpai laa pkul 8:30pm atau 9:30pm.. dan dia akan tak tido start 2am sampai lah subuh 😓 setiap hari .. ade x yg sama macam situasi sya ni?

12 Các câu trả lời

sy dr pntang mmg ajr ank tdo dlm glap..so spnjg dy mmbsar xd mslh untk dy bezakn siang gn mlm..jnji prot knyang,.