Baby 2m+ taknak df

Baby sy berusia 2m15d sekarang, tapi masa umur 1m nearly 2m dia start reject df..n sekarang susu badan sy drop drastically..sekali pump utk dua2 breast total dapat around 1oz je, kadang tu 1 oz pun tak sampai..for the info, sy pump 1x je sehari.. sy nak tau normal ke baby 2m+ reject df? N normal ke susu drop cepat sgt macam tu? #bantujawab #SeriusTanya #ingintahu #firstmom #firsttimemom

1 Trả lời

Kenal pasti punca susu drop dan baby reject df. Dapatkan consultation dgn nurse laktasi atau konsultan penyusuan bertauliah berhampiran puan

6d trước

terima kasih atas cadangan puan.. sy nak tau kalau sy ignore je condition breast milk sy n proceed je bagi formula milk kt baby, akan ada apa2 effect tak kat baby?