mata berair

Baby sy baru 5 hr mata belah kanan dia berair dan ad tai mata cm mna nk sembuh kn ek kesian nngok dia

14 Các câu trả lời

Sis try rajin lap dgn kapas tpi bt dgn air suam jew..Lap kapas tu jgn guna dh yg dh lap pertma tu..Bt slow2..Sye smngu elok mata dia sebelah mcm tu..bila rajin bt..Kena rajin cuci jew tu

Sama macam anak saya.. Saya selalu waktu mandi lap pakai kapas.. Lama2 akan elom sendiri.. Anak saya dalam sebulan lebih baru elokkk.. 😍😍

Biasa tu..mungkin panas sebab bby ade kuning..tu yg bertahi mata..try letak lidah buaya kt dahi bby..ambik isi putih nye sahaja

Sama mcm anak sy. Mata kanan berair dari lahir smpi 2 mgu. sbb panas dlm. Tapi lama2 hilang sendiri. Cuma rajin bersihkan je.

Bawak pegi jumpa doctor paling afdal. Jgn ikut sgt petua². Umur baby pun masih dalam hari. Seek professional advise.

Cuma lap dengan kapas guna air bersih.. Nnti lama2 akan hilang..

titiskan susu badan awak atau tenyeh dengan puting.

Doc sy suggest massage kat area mata

bwh jmpa doktr..d bgi tmujnji d pkar mta tu