Bayi 6 bulan 30 hari belum tumbuh gigi lagi..adakah ia normal?

Baby start tumbuh gigi umur berapa bulan ye? Anak sy 6 bulan 30 hari dh hari nie tapi belum tumbuh gigi ..adakah ia normal? #pleasehelp

2 Các câu trả lời

normal sis. ikut baby, ada yang lambat, ada yang cepat. anak buah saya ada yang setahun lebih nak dekat setahun baru tumbuh. baby saya pulak 8 bulan.

2y trước

yeap, boleh jadi, sebab tu salah satu tandanya. baby saya haritu kebetulan dia demam, pastu air liur meleleh je non stop. tak selesa kan.

normal je . sya risau2 ank tumbuh gigi awl , 😅.

2y trước

sbb baby sya full bf , takut dia gigit2 😂 . anyway, baby sya bru 5bulan lebih . liur dh meleleh2 dh , suka menggigit jg . kalo dia gigit sesuatu smpi bergegar2 sbb geram sgt la tue .