Baby tak suka tidur

baby says baru 3 bulan nsk masuk 4 bulan . Saya tak tahu kenaps dia tak suka tidur . Saya dah cuba bedung , mandikan dia sebelum tidur , urut dia , letak dia dalam buai semua tak membantu pun . Saya sejak baru lepas bersalin selalu rasa lesu dan penat . Bila baby tak tidur saya jadi terkejar kejar nak buat semua benda kadang saya terpaksa masak sambil dukung dia . Haihhh rasa giveup sangat kadang2 sebab penat . Ada tak yang sama macam saya ? atau ada tips lain yang boleh saya cuba ? #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

Boleh belajar tenangkan dan tidurkan bayi di FB baby language