Baby Meragam Selepas Cucuk 1 Bulan

Baby saya sudah 1 bln 2 hari.. Sudah 2 hari ni dia meragam dan tak nak tido seperti biasa... Saya pertama kali menjadi ibu.. Saya x sure dia sakit kt tempat dicucuk atau sebaliknyer.... Mintak pendapat ibu2 yg ada pengalaman..terima kasih

2 Các câu trả lời

sis demah2 sikit kt tempat cucuk tu,dia tkselesa sbb sakit,tapi klau mula demam,atau ada tanda2 pelik cpt2 bwk p hospital naa

Cek tmpt cucuk tu ada bgkak x. Cek suhu badan dia juga. Risau badan xsedap je.