Baby 3 bulan meragam

Hi mommies semua. Nak tnya. Baby sy 3m5d. Cucuk 3 bulan hari isnin hari tu. Lepas tu dia mcm kuat meragam sampai hari ni. Normal ke x? Perlu ke sy bawak pegi check dr? B4 this dia x meragam. Nak nangis pon susah. Skrg ni asyik meragam. Berak pulak dah 2 hari x berak. Fully fm. Ada x pengalaman mommies? Ni dipanggil growth spurt or effect kena cucuk tu ya?#firstbaby #firsttimemom #advicepls #ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

Ank saya,Alahmdullilah tak meragam cuma tak berak je la, tidak 2 hri skli, ni jdi hri ke 4 bru berak balik. Cucuk hri tu okey cuma bengkak, anak okey, mak nya pulak demam, batuk selsema, lps anak kena cucuk😂

12mo trước

Alhamdulillah. Baby sy meragam dah ok cuma berak ja belum lg. sebelum ni setiap hari berak n kdg tu 2 hari. Ni dah 4 hari belum berak. Risau jugak. Haah mak nya yg batuk ni. Selsema ja x. 🤣

Boleh jd growth spurt. Klau berlarutan smpai lbih smnggu tu dh kira temperament bby tu. Bby fm max 5 hri. Lbih 5 hri pg emergency. Perut x keras, n kerap kentut okay dh.

12mo trước

Boleh jd. Hari ni dah x meragam sgt dah. Cuma berak ja belum. Perut x keras n kerap jugak kentut. Ada nampak mcm nak meneran tp belum berak lg.