susah tidur

Baby saya ni br 6 bulan lbh masalahnya skrng dia suka bgun tgh mlm brmain bkn sekejab sllu satu ke dua Jam br Dia tdr smula.. Dia tdr sllu jm 8.30 pm and bgun pagi msti on time 5.30 am stress sa bila dia bgun tgh2 mlm ..adakah ibu2 d c ni Ada masalah cm saya dan cara tuk dia x bgun tgh mlm lg.. saya breastfeeding full x bg susu formula

1 Trả lời

Kadang baby bangun tu sbb da tdo masa petang.. klo ptg sis bawa bermain je bagi penat.. In Sha Allah nti malam tdo la..