kejut susu atau x

baby saya 2m17d.. klu dia tdo mlm dr jam 10 smpi 7pgi baru dia bgun nk susu..xpeke xk3jutkn dia susu.. tp klu kejut Dia xnk bgun pn..

7 Các câu trả lời

Sama macam baby saya,saya fikir sya sorang ja alami sbb anak prtama selalu merengek dlu,skrng baby kedua sya pun 2 bulan 25 hari,full susu badan saja,berat pun ok normal,tapi siang hari dia akan banyak kali minum mmng max 2 jam sekali tapi kdang selalu 1 jam setengah sekali kalau dia bangun aktif😅

lamanya sis😆baby sy gitu jga kdg nak 4/5jam bru nak bgun, lpastu sy ada tnya nurse klu normal sbab baby sy pun dah 2bulan skg. nurse ckp klu bole max 2jam gitu klu 3jam pun kira okay klu lebih dri tu tkut baby msuk angin. Cuma sy pun ksian jga klu baby dah tdur lena 5/6jam nak kejut pun rsa brslh😅

2mo trước

itula tu..kdg kejut gak..dia bgun pstu bila kita bg susu..dia xnk bka mulut..nk tdo je

takpe. bole je takpyh kejut. anak saya pon ritu mcm ni.. saya research kat baby language. katanya takperlu. kalau tkde masalah kesihatan.. anak saya pon masuk 2bulan kurang susu. nk tidooo je. paling byk pon minum 2oz je.. dlu 3oz boleh..saya pon risau

2mo trước

ank sya susu badan..susu bdan bnyk..dia minum 5minit je tkt plak dia xdpt susu yg pekat tu..tp berat dah 6kg..

hi sis. normal je. anak I pun sama. awal2 takut tapi tanya doktor, dia cakap normal. baby masuk 2 bulan lebih dah blh tidur lama waktu mlm. breastfeeding buat on-demand je. bila anak nangis lapar, kita beri, kalau tak, biarkan.

Anak Sy 2 bulan 20 Hari .. Sekarang Baru star Minum 3oz .. MCM dia Minum Susu 11mlm .dia tidur .Dia bangun MCM pukul 4 .then Sy bagi Susu

2mo trước

ye Susu formula

Sama dg baby saya 2bulan21hari susah nak susukan mlm risau kita

Takpe. Okay je tu.