baby terjaga malam

Baby saya hari2 terjaga malam menangis tetapi mata tertutup. Saya akan susukan dia akan terus tertidur semula tak sampai seminit. Tapi akan jaga semula selepas setengah jam. Mengapa ya? Ada pendapat cara nk elakkan dia terjaga semula? Baby girl 7 month old Tidur still berbedung(zip) sbb kalau tak bedung dia tak nk tidur pun 😪 Breastfeed

10 Các câu trả lời

die panas kot , baby saya pon kalau malam berbedung esok siang da terbukak sendiri . nak tido kan baby sis try tepok tepok , dodoi diee selawat baru lena inshaallah

sis boleh cuba balm sleep time- tasneem natural.. bantu ank tidur lena dan bgun dgn ceria😊 selain tu masa tidur sis boleh dgrkan surah2 mcm tu..

mgkin dy pnas sis..ank sy 1 bln 13 hri pom dh xbrbedung..hehe..dy slalu pns,sy bdung je xnk tdo..ble bkk trus lenaa...bdk skrg xmcm bdk dlu²😅

mgkin dia panas kot sis. anak sy pn nangis jugk malam2 tp sbb dia pnas, bukak aircond, ok dh. xtrganggu dh tdo smpai pg

sblm tidur cuba sapukan dulu minyak kt perut kt tapak kaki..sambil menyusu tu bukak youtube 'white nose'..

tak bedung pn xpe...letak bantal kiri kanan dia mcm kte pelok dia...insyaallah lama sket tdo nt

anak2 saya pun sama.masuk 1 thn lbh baru okay.

Biasa je kan kalau umur mcm tu terjaga malam

Pn ada cuba tepuk2 dodoikan baby tak?

mungkin dia panas..