Berat baby

Baby saya full bf umur 3bulan..sebulan naik xbnyk..bmi turun..mcm mna nk naikkan berat badan baby ya..menyusu mmg kerap..15minit ja menyusu..ke ibu kena makan milk booster or makan makanan berkhasiat#ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

ye kena mkn mknn y berkhasiat.mnyusu bb sebelah2 lama x..sampai rasa kosong.waktu tido bb pun kena jg

9mo trước

sbb susu y akhir tulh y berlemak..baik utk naikkan berat badan bb.klau bb sis nyusu kejap..lepas die sudah nyusu kanan..klau die mntak blk sis bg kanan jgk.