Tolong saya

Baby saya dah nak masuk 8 bulan. Lepas tu saya perasan ada benjolan mcm biji kelenjar dekat belakang telinga dia. Mcm merah2 sikit. Tp dia tak meragam ke apa. Fyi, baby saya baru tumbuh gigi sebatang. Adakah itu salah satu penyebabnya?

3 Các câu trả lời

Boleh gmbr? Sbb kdg2 yg benjolan merah tu is a blood vessel yg besar kena pnggil strawberry symptom. Klu membesar bgus pg clinic swasta

Ni kena bawa pg hospital ni.. Tkut ada nanah dlm tu

4y trước

Hari khamis lepas dah pg paediatirician n doc tu bg ubat kurangkan bengkak, antibiotic n cream sapu. Alhamdulillah dah surut. Saya pon ingat ada nanah tp doc tu cakap tak ada.

12/2/2020 latest