Anak 4 bulan kurang menyusu

Mcm mn nak buat bila anak 4 bulan kurang menyusu? Malam dia akan bangun setiap 3 jam untuk susu. Tapi siang dia kurang minum. contohnya pkul 4 pagi dia susu, next susu pkul 10 pagi. try bagi juga jam 8 pagi tapi dia meronta tolak. Anak sy fully fm. Tak tahu nak buat mcm mn. #firsttimemom #firstbaby #anakkurangmenyusu ##ingintahu

2 Các câu trả lời

normal je tu smua baby mcmtu. so layan kn je. nanti dia akan susu banyak pulak. ada fasa2 baby tolak susu dan ada fasa baby kerap susu

rasanya okay je. sbb dia da makin besar, kalau anak yg nak susu ,dia sendiri yg nges minta.