Baby 5 bulan tak berak bf + fm

Baby saya dah 3 hari tak berak. Saya campur susu badan dengan dutch baby. 6ptg-11 pg die menyusu badan. selain dari waktu tu die menyusu fomula.. Saya risau baby x berak lagi. Normal ke tak ya? Harap ada yg jawab

1 Trả lời

tak normal..setahu saya kalau full bf normal kalau baby tak berak sbb susu ibu cepat hadam tapi kalau susu formula tak normal kalau x berak sbb ade kandungn gula dn bahan lain dalam susu tepung..mungkin susu tak sesuai dngn baby

4y trước

👍