High need baby

Baby saya, bila dengan saya menangis bagi susu senyap kejap, pastu merenget lagi, bila dengan abi dia elok je diam . Sampai saya ni ingat dia kembung perut ke apa nampak macam meneran. Kemain taruk minyak yuyi..

2 Các câu trả lời

Sama mcm ank sye puan...dgn saya menangis mcm kene pukul padahal sye tkde buat ape pun...bila ayah dia dukung senyap terus....lpas ayah dia nk g keje blik ayah dia bgi kt sye ank terus menangis lgi...😔

Normal tu, Puan. Means dia nak abi dia la tu.