Bayi 2 bulan cirit birit

Baby saya baru masuk 2 bulan, fully breastfeed. Skrg tgh cirit birit dah hari ke 3. Semalam sudah pergi klinik, then doktor cakap just continue bf ja. Tapi risau la jgk ni dh hari ke 3 tak berhenti lagi ni. Moms ada pengalaman tak? Bila kena bawak balik g klinik balik ya? Sehari ada dlm 5,6 kali berak.

7 Các câu trả lời

fully bfeed normal je cmtu..sbb doc dah cek kan perut dia..stool dia pun xde jelly pun ape kan..kalau susu formula ye mmg kena risau..