Beri Air Putih

Baby saya baru 4 bulan, minum susu formula. Baby yang minum susu formula memang kena bagi minum air putih ke?

26 Các câu trả lời

Haih..mls nk cakap da.td ada yg kata 3 bln da dibagi nestum..ni 4 bln nk bg air kosong plak.

5y trước

klau boleh post dkt sini maknya boleh la cari artikel berkaitan baby bawah 6 bulan .. bukan nak kecam bukan taknak share ilmu .. baby sndiri kan kena la alert

Susu je dh cukup. Nanti baby masuk 6bln boleh la bg air masak 😊

jgn dengar nasihat org walaupun mak2 kite sibuk suruh bg air masak

Bagi susu je sis.. nnt da 6 bulan br bole beri air kosong

Tidak. Seeloknya sudah 6 bulan baru beri air putih

Article d Asian parent jgn mommy. Cuba 🔍

Jgn bg dulu..melainkan you nk bncuh dgn susu..

Baby bawah 6 bulan x boleh minum air putih.

Bg mnun susu je.jgn bg mnum air lain

Bawah 6 bulan jngn bagi air putih