Susu Formula utk Baby

Hi moms, sekarang baby saya minum susu formula NanHa. Baby 4 bulan +. Boleh recommend susu formula lain selain susu NanHa ini? Sebab baby dah mula cirit selama 4 hari dah. Nak cuba tukar susu. Baby minum susu NanHa sejak lahir.

2 Các câu trả lời

beli je mana2 susu dkt pasaran tu. beli pek kecik dulu. sbb susu ni ikut perut anak. mmg kne try and error sendiri. sampai jumpa susu yg sesuai utk anak. mcm anak sye dulu dari nanha tukar ke dupro.

Try Dutch baby.. Or dupro