Strawberry mark

Baby saya ada strawberry mark kat kepala... Bole bagi pendapat tentang tu tak?

Strawberry mark
18 Các câu trả lời

hi, kazen sy punya anak ada tanda lahir gini jugak. Every 6month checkup dkt hosp sbb tkot membesar. Sekarang anaknya da setahun 2bulan, last cek Dr ckp xperlu cek susulan lagi sebab tanda lahirnya da leper dan tak membesar 🤗

5y trước

Ooo ok..tq sharing 😊

Strawberry hemangioma. Tak perlu buat apa apa sebab tidak mendatangkan mudarat dan dah besar akan hilang sendiri. Biasa kalau jumpa doktor pun doktor akan nasihat untuk biarkan sahaja.

Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Allahumma Aamiin 🤲🏻. Maaf sis, tak dapat bagi pendapat, saya pun tak pasti. Lebih baik berjumpa doktor untuk pemeriksaan lanjut.

5y trước

In shaa Allah.. Da ad tarikh temujnji dgn doc.. Tggl tggu nk pegi nti..hehe.. Tq😊

Skrang ank awk umo brapa dah?..ank sy ada tanda strawberi gitu jga sbji mcm ank awk dkt kpla jga, dah gtau paed tpi just pntau ja hrap x mkin bsar la rsau la plak

Ehhh.. Sama mcm kiter la.. I punya dkt lengan.. Mkn umur mngkat mkn mengecik bnda tu sis.. I punya tme form1 hlg dkt lengan🤣..

5y trước

Haah..in shaa Allah

Dlm kelas antenatal ada doc bgtau tp xigt la. Kalau tak silap dia akan hilang tp kalau kt kepala xsure🤔

5y trước

Ooo.. In shaa Allah.. Nti pn nk bwk jgk g doc ni😊

sis macam mana dah hilang ke strawberry mark tuh? sbb bby sy pun ada mcm tuh tapi kat tangan

Dh prgi jmpa doktor ke? Biar doktor yg check. Tkot jgak ada ketumbuhan ke apa kan

5y trước

Blm pegi lg..tapi da dpt surat rujuk doc.. Anyway, tq😊

Anak buah ada d dahi masa baby..bila die umur 4 tahun..stoberi tu mngecut dan hilang..

p jumpa doc . adik sy pun ada benda ni makin dia besar makin kecut & hilang. alhamdulillah

5y trước

Alhamdulillah 😊