Stretch Mark

Hai semua Fai nk mntk pendapat, uols ade Pakai ape2 x sapu kat perut bagi elak stretch Mark

17 Các câu trả lời

Saya pakai olive oil, extra origin yg buat masak tu. 😂😂. Kadang saya telan, Pagi atau mlm. Sambil tu buat sapu kat perut dan breast sebab preg kali gatal2 badan.. Alhamdulillah stretch mark kurang, kulit pon cantik. Mmg spare selalu minyak ni masa preg kali ni. Habis beli.

5y trước

Btul tu . Mak saya pun ada pesan suruh guna olive oil lps beranak nnti . Sebab dulu mak saya pun amalkan benda yang sama and sampai sekarang mak nampk awek muda kulit licin x berkedut . Still maintain mcm muda2😂 minyak zaitun mmg bagus 🤗

Saya pakai bio oil. Dgr kata bagus konon. Cisss!!! X betul! Trpaksa guna je psl beli mahal. Sy strt pakai dr frst tri. Sekali tgk stretch mrk tu ada je smp yg ada dh jd wrna putih, x hilng2

Sy pakai minyak zaitun jenama safi je yg botol hijau.. Blh jga guna cocoa butter jenama palmer.. Best sgt kulit jd lembut n x gatal dah area perut yg makin membesar hehe

Sapu myk kelapa dara dari awal pregnant. Bkn utk elak stretch mark tp utk elak gatal2. Sy rasa stretch mark ni tetap akan ada cuba bkn semua org kena kat perut.

sy pkai cocoa butter dr 1st trim... alhamdulillah.. sampy skang sy dah msuk 6bln xde lg stretch mark.. 😍

Saya pakai cream cocoa butter ni.. alhamdulillah nk masuk 36minggu takde stretch marks lagi..😅

Saya spu je bio oil...sms kndungn 4 bulan..now 38w1d.makin ketara stretch mark...stress

Sy guna bio oil..stiap hari lps mndi sy akan sapu kt kliling perut..

Ni bagus sgt.. mmg xda stretch mark.. oil lg berkesan dari lotion

5y trước

okayy . Tq

sis bleh g cr kt farmasi.. ade byk jenis lotion bleh pilih