Anak tak nak meniarap

Baby saya 7bulan..tapi tak nak meniarap..dia bole tiarap sendiri..tapi tu pon untuk ambik barang,then dia terlentang semula..tapi dari baring,dia bole cuba duduk sndiri dgn sokongan.. Adakah normal atau tak ya? 🥺

2 Các câu trả lời

Perkembangan baby semua takpernah sama Puan. 🙃 Pada saya, at least baby sihat, cukup makan, tu pun dah memadai. Sebab ada juga 6 bulan dah start bergolek sana sini. Ada juga 6 bulan takreti golek lagi. Semua tu normal Puan. Just follow the flow.

normal