Mom takut, need help

Baby saya 6 bulan, jatuh dari katil.. Dahi nya ada lebam sikit.. Tuam dgn daun sirih je.. Rse mcm, im a bad mother.. Careless smpi baby jatuh katil.. Ada kesan teruk tak bila baby jatuh katil? So far dia aktif cuma mayb sbb ni first experience, sy jadi overthinking.. 😢 Hopefully baby sy baik2 je.. Need your help, to make me calm mommies.. Thank you..

2 Các câu trả lời

Hi mommy. Kena pantau anak kalau dah tak aktif dan muntah² bawa jumpa doc segera. Kalau mommy jadi overthinking boleh tidur letak tilam dibawah. Anak tengah lasak memang akan kerap jatuh.

kalau xde muntah or demam so k je..nk2 die pn aktif kn..pantau je