Baby Neonatal Acne

Baby saya 25 hari, and beberapa hari lepas tumbuh jerawat halus dan merah kat muka. Banyak jugak lah. Ada yang sama macam baby saya tak? Macam mana nak treat the acnes ye? For now saya just cuci pakai air suam je. #pleasehelp ##firstmom

Baby Neonatal Acne
2 Các câu trả lời

Baby saya pun sama. Skrg sy tgh cuba pakai calming baby balm brand remdii yg khas utk baby sensitive. So far, nampak rashes tu makin hilang. Beli kat caring farmasi.

2y trước

Oh yeke. Okay nanti saya cari. Hopefully sesuai dengan kulit baby saya. Thank you sis!

Anak sy merah pipi kiri knan smpai melepuh . Sy try pkai snowhitee treatment lotion . Alhamdulillah 3 4 hari dh kering n tkde tinggal kesan dkt pipi dia tu

2y trước

Untuk newborn boleh ke?