Hai... momy2

Baby Saya 24days bacaan kuning Turun 112...dokter stop Tak perlu repeat lagi.. Lepastu cek 2 bulan nurse kata baby nampak kuning .pastu Cek kuning Naik 138.. Full bF..bagi susu pun kerap...Saya buntu 😭😭

2 Các câu trả lời

tak pasti kalau saya bacaan bawah 85 baru x perlu cgeck kuning lagi...mandikn baby dngan herba cina kna beli kat kna sembayang cina macam tu...takpon kalau bbay tahan bgi susu kambing

Jemur baby setiap pagi antara jam 7.30 pagi hingga jam 8.30 pagi. Setiap hari.