Bayi 2 bulan tak buang air besar

Baby saya 2 bulan tak buang air besar dah nak masuk 3 hari. Normal ke? Dia fully breast feed, setakat ni selera makan, kencing semua ok

4 Các câu trả lời

Bayi saya 1bulan 23hari pun tak berak 2hari, saya bawak klinik swasta dr kata baby normal kalau x berak seminggu tak ada yg bahaya pun, lepastu dr ajar cara nak bagi baby bnyk kentut & berak sapu minyak telon kat tanggan urut perut,betis,dan belakang beby lembut ii lepastu goyangkan kaki baby lembut ii macam hayun basikal

normal sbb baby sy pon 2bln mmg berak dlm 2 ke 4 hari cmtu baru berak anyway kencing dia kerap tp tula kita ni risau kekdg

Full bf okay je tak berak tapi monitor la perut dia keras tak

normal sis nnt dia akan berak jugak..