Bayi tak buang air besar.

Assalamu'alaikum. Normal ke baby umur 20hari tak buang air besar dah dua hari? Tapi setiap kali 2-3 jam tukar pampers penuh je tp kencing laa 😅 Macam mana ye nak buat baby buang air besar? Full bf.

2 Các câu trả lời

full bf still normal kalo bby tak berak. sbb susu ibu serap teros pada badan bby. tapi make sure perut bby tak keras, bby x pasif atau meragam memanjang

Baby ada muntah x lpas BF?

3y trước

Sama la. Bby sy 43 hari dh. Normal je tu. tp kalau lebih 5-7 hari tak poo. Kne pergi Dr sy baca.