Baby 2 bulan taknak pandang muka kita

Baby saya 2 bulan 14 hari. Bila saya atau sesiapa yg angkat pegang dia face to face. Dia mengelak taknak pandang tapi bila letak bagi baring. Dia baru pandang muka kita and ajak bersembang senyum ketawa. Normal ke macam tu??

2 Các câu trả lời

normal sbb dia baru berusia 2 bulan dan ambil ms..

4t trước

kalau risau puan blh try dlu pergi dkt klnik swsta pakar kanak2 yg brhampiran dgn tmpt tinggal puan tuk chck..dan tnya pd doc tu..sblm rujuk pd pakar peads hsptl yg berhampiran..mg smuanya baik2 shj dan dpmudahkan segalanya Allahuma amiin