taknak tengok

mummies , anak sy ada masa dia akan seolah2 mengelak dari pandang sy , anak2 mummies semua mcm tu jgk tak ? contoh kalau dia tgh khusyuk memerhati sesuatu benda , sy panggil2 dia lepastu angkat suruh tgk sy , atau sy pusingkan badan dia sampai kepala dia pandang ke arah sy tapi dia akan berpaling ke arah bertentangan , tapi kalau dia tak fokus buat sesuatu atau pandang sesuatu , dia pandang je muka sy , borak je dgn sy , panggil nama dia pun dia pandang . anak 8m 1/2 geram tau kadang2

1 Trả lời

ada je..sbb ganggu die tgk apa y lbh tertarik bg die..mmg die x suka n nk lari