Bila dukung Baby tak suka pandang depan normal ke

Baby Baru 3 bulan bila baring die suka mmg pandang kiri taknak pandang kanan.. pelik bila dukung die suka pandang kanan tak nak pandang kiri bila pandang depan cuma bersaat je lepas tu senget kan kepala die balik ke kanan cam teleng bila tummy time pun cam tu gak #f1rstimemom

3 Các câu trả lời

Comel lah baby awak ni, saya boleh imagine 😂 Cuba awak alih2 kan perhatian dia ke biar dia balance pandang kiri kanan. Ckp dekat dia mommy buat ngko dikk

hahah sama lah sis, normal kut sy rasa sbb dia masih belum betul2 boleh balancekan kepala dia, as long as dia sihat, aktif n ceria insyaAllah okey sis

11mo trước

Iye.. Anak puan pun cam tu gak ?

mcm mane ank sis ok dh ke?cube tgk anak ade masalah plagiocepghaly tak? ank sy mcmni

9mo trước

alhamdulillah da ok bila 5 bln da tegap.. da tak senget .. masih 4 bulan lebih tnya nurse normal .. skg anak da 6 bln da pandai pusing kan leher kanan kiri.. Anak puan okay tak? Plagiocepghaly tu apa?