Baby roll over tidur malam

Hi mommies. My baby dah mula roll over tapi belum pandai pusing balik. So every night baby terjaga sebab tak bernafas & tak selesa tidur on tummy. Normal ke situation ni? Boleh advice apa mommies buat untuk elakkan baby terjaga malam.

2 Các câu trả lời

baby sye tdo sekatil dgn sye.. so ble bby bgerak, auto sye tbgn skali & sye tahan dye dr mniarap.. sye letak bntal kiri knan baby & suap puting ble baby mcm nk tbgn..nant baby smbg tdo blek..

12mo trước

Tq mommy. Saya cuba letak bantal

letak bantal tepi2 tak pun ambil bantal kepala bentuk C tu bila baby tidur, sis letak dkt pinggang baby pgg badan baby x bg gerak kiri kanan