Baby muntah

Baby muntah banyak sgt.. Muntah yang jenis menyembur tu.. Kenapa yer?? Sbb lpas nyusu mg akan tepuk bhgian belakang utk sendawakan die but still die munth..

2 Các câu trả lời

fm ke bf? kalau bf tu saya ada baca xde ape sangat. kalau fm, ada org kata maybe susu xsesuai. atau angin dalam perut ada lagi, so dia sendawa xhabis lagi. anak saya pernah jadi mcm ni. tapi after effect dia kaku dengan badan sejuk. saya terus hantar emergency 😂 takut. kalau anak sis lepas muntah ok je, kira xde ape sangat. maybe susu xsesuai la kot. tapi, masa dekat wad, doc ada cakap, kalau baby selalu sangat muntah, bawak ke hosp. maybe ada masalah lain

hye mommy. .bby brpa bln .?ank sye mse kcik pon mmg kerap muak susu. .bkn skit. .bole tahn jgk. .2 norml bg bby. .😊