Perkembangan baby... ❤️🌹

Baby mommy and daddy di tahap mana dah?... Jannah sudah pandai duduk tanpa support... 🌹❤️ Tapi jannah tak pandai merangkak lagi 😅... Menerap guling guling and mengesut.. Mengundur...tu dah....dia baru 5 bulan 27hari... Lagi beberapa hari je nak mamam.

Perkembangan baby... ❤️🌹
4 Các câu trả lời

wahhh bby duduk sendiri eh sis? tanpa kita dudukan dia ??😍

1y trước

aah... dia dari guling tu.. menerap.. then duduk.. dia merangkak atas lutut x pandai lagi... mengesut pandai 😂😂😂😂... ngundur than duduk kadang tu.. mungkin dia x suke merangkak lutut sakit kot... nnt leh try beli knee pad🤣😂😂😂

👍🏻👍🏻

👍🏻

👍