35week5day

baby mengeras kite rase mcm nk terkencing. bawah dah sakit ckit-2,sbb baby tekan keh? atau itu name nyee contraction palsu. malam 11 ke atas baby mengeras jee. dan bergerak. apee tanda nyee?

1 Trả lời

sy pn pnah mcm ni dlu. doc ckp klw sakit then kluar darah or air ketuban, cepat2 pgi hosp. klw 36wk ni dah masuk term. maybe kepala baby dah turun bawah sbp tu bila mngeras akan rasa sakit2 n rasa nak tkencing sbp kpla bby tekan.

5y trước

darah n air ketuban belum kluar lg. cume skrang sakit-2 menegang.