hi, anak sy kurang pendengaran, any tips tak mommy yang ad masalah sama? macamana perkembangan baby?

4 Các câu trả lời

anak sy, sebelah telinge, dri baby DH detect, skrng DH umur 2tahun lebih, mulut petah bercakap, tPi mmg mula2 Dr suruh pakai alat pendengaran SBB takut dia speech delay, lagi awal lagi bagus

2y trước

tak pakai dah kalau dia respon APA yg Kita ckp, skrng tak pakai Pon, ank sy dia hanya capai 30hz je paling tinggi telinge Kanan, dia respon setiap kli sebut Nama, ataupun panggil dia

masalah pendengaran kena rujuk doc sis..pakar akn tgk.sbb blh ganggu percakapan nnt

2y trước

mmg under pakar sekarang sis. n dia pun pakai hearing aids. hehe saya saje tanya mana tau ad yg bole share tips utk baby macam nie.

brpe bulan baby sis?

2y trước

11bulan

rujuk doktor

2y trước

memang under pakar sekarang. n calon utk koklea implan. sekarang dia pakai hearing aids. saja tanya mana tu ad mummy yg sama n bole share tips. hehe