baby kalau ada kuning....

Baby kalau ada kuning, berapa kali kena buat dia buang air kecil dn besar? Normal kah baby yg ada kuning buang air kcil dn besar cuma 2 3 kali sehari??

7 Các câu trả lời

Kena kerapkan menyusu dan sapu balm trub pada baby utk melawaskan pembuangan baby.. Lagi kerap lagi bagus utk turunkan kuning baby dgn cepat 😊 https://wa.me/60142659754

X ckup tu .. sya dlu dlam sejam boleh smpai 4-5 helai lampin kna tukar sbab kencing n berak dia ..

Sampai 8 kali pun ada . 2 ke 3 tu sikit . Make sure setiap kali lepas susu dia membuang .

Baby baru lahir berak normal 8 kali ke atas. Setiap 4jam kena tukar pampers.

Pastikan baby menyusu badan lbh dr 10 kali sehari dan kerap buang air besar

Kerap bg susu , baby sy dlu 8kali kencing, 3kali berak

Anak saya berak tiap kali dia minum susu berak