Susu Formula

baby i since lahir smpai sekarang dia punya eczema belum pulih? ada cek klinik, doktor cakap sebab panas or susu. dia minum Lactogen after a weeks dia lahir sebab i punya air susu sekjap jak ada. now dia just mandi guna cream yg klinik bagi. its that ada masalah dengan susu yg dia mnum or eczema itu akan hilang sendiri? tapi sudah 2 months dia begitu. my baby 2 months now.should i change his formula milk?

2 Các câu trả lời

susu badan sis memang dah takde ke? untuk baby eczema memang perlu kerap beri susu badan. sebab susu badan ibu ni ada antibodi untuk dia lawan penyakit tu

5y trước

better bawak jumpa pakar kulit. n boleh juga buat allergy test untuk tahu makanan apa yang baby allergic

Sama macam baby saya kena

5y trước

but thanks God sekarang dia okey sudah. its take time. saya ada tnya dktor arituu. dktor ckap kalau baby tidak sembelit, cirit mnum susu tuu, jgan tukar. sebab eczema tiada kaitan dgan susu. cuma ambik masa sikit utk sembuh.